Цеца пя на сватбата на Жоро Найлона

13.01.2015 10:12 | Видян 4949 пъти

Цеца пя на сватбата на Жоро Найлона

Сръбската мегазвезда Цеца Величкович пя на сватбата на известния пловдивски бизнесмен Георги Пацев. Собственикът на най-голямата фабрика за полиетилен в региона узакони връзката с жената, която е до него повече от 10 години. Бизнесменът, известен като Жоро Найлона и Ася имат три дъщери, но до този момент никой от двамата не сметнал за нужно да сложи подпис под брачното свидетелство.

Над 200 гости пожелаха щастие и дълъг живот на семейството, а шаферки бяха трите госпожици, облечени в дълги рокли от дантела. С бяла рокля е била и самата Цеца Величкович,която е изпяла най- големите си хитове, споделя Блиц. Гранддамата на сръбския поп фолк е пристигнала на частното парти срещу сериозен хонорар. Всъщност първоначално поканата била отправена към Лепа Брена, която е поела ангажимент, но преди няколко седмици си счупила ръката и това наложило промяна в плановете.

На сцената в новотел Пловдив е била и друга голяма звезда на българската естрада - Васил Найденов. Цветовете на церемонията са били шампанско и златисто кафяво, а пететажната сватбена торта според очевидци е била произведение на изкуството.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !