Осиновената дъщеря на Ванга: Дарбата на мама беше кошмар

15.01.2015 14:24 | Видян 1759 пъти

Осиновената дъщеря на Ванга: Дарбата на мама беше кошмар

"Уморих се да слушам спекулации с името на майка ми и нейните рецепти за лечение на болни хора, тиражирани тук и там. Майка ми имаше действително лек за всяка болест, но тя даваше рецептите си единствено и само на човека, който е потърсил помощта й приживе", казва осиновената дъщеря на най-известния български феномен Ванга - Венета.

"Сега чета какви ли не рецепти, казани уж от майка ми. Това е кощунство спрямо паметта й". Осиновената дъщеря недоумява и защо името на Ванга фигурира в спомените на хора, за които се знае, че никога не са били близки с нея, "а сега след смъсртта й разказват небивалици за близостта си с майка ми, просто не е за вярване", възмущава се Венета.

Тя споделя и големия си страх внучката й да не наследи дарбата на баба си: "Не, не го искам това. Стига ми, че майка ми бе феномен. Не искам отново този кошмар да се повтаря с внучката ми. Аз съм й казала да не говори с никой за уменията си, категорична е Вангината щерка.

Но още преди 5 години стана ясно, че нейната внучка, която е и правнучка на Ванга, е започнала да проявява ясновидки способности. Детето се казва Кристина и вече е пълнолетна. Виденията й започнали още на 12-годишна възраст само дни след откриването на музея на петричката врачка на 5 май 2008 г. Момичето сънува предстоящи събития - неродени бебета, смърт, бъдещи сватби и т.н.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !