Ванга благословила Стефка

09.10.2014 17:31 | Видян 2032 пъти

Ванга благословила Стефка

Легендарната пророчица Ванга се скарала на една от най-успешните български спортистки Стефка Костадинова. Това призна световната рекордьорка в скока на височина година след тяхната първа среща.

"Беше много отдавна. Първият път, когато отидох при нея, не знаех, че трябва да спя на захарче. Върнаха ме, защото не го бях направила. Тогава бях в Петрич на подготовка. На следващия ден пътувах за Балканиада в Гърция.

Когато отидох отново при леля Ванга, закъснях. Преди това имах тренировка, а след това спах слетобеда. Когато пристигнах вече започваше да се здрачава. Нчмаяе никой. Седнах на една пейчица. Помня, че леля Ванга дойде с една черна "Волга". Имаше с нея една жена. Тя слезе от колата и извика: "Махай се". Направо замрях. Знаете как говори тя. Станах с наведена глава и тръгнах към моята кола. Тогава тя ми каза: "Спри се, ти си благословена, всичко в твоя живот ще се случи от втория път". Беяе много странно. Останах много впечатлена.

Години по-късно Костадинова разбира, че думите на Ванга са наистина пророчески. Тя става олимпийска шампионка в Атланта'96, след като от втория опит преодолява 205 см, с което чупи олимпийския рекорд.  
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !