НИКИ КИТАЕЦА СЕ ПОДЛАГА НА ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА

11.12.2014 15:40 | Видян 1978 пъти | Гласували 1

НИКИ КИТАЕЦА СЕ ПОДЛАГА НА ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА

Седмичната мисия „По Коледа стават чудеса” е последната за този сезон на Big Brother- преди големия финал в понеделник 15 декември, от 20.00 часа по Нова. Освен Дядо Коледа и Снежанка, Big Brother има и джуджета. Всяко едно получи име, което отговаря на най-лошото му качество, назовано от останалите, и индивидуална мисия, чиято цел е да поправи това качество и да постави на изпитание силата на духа му. Петя Буюклиева е обвинена от съквартирантите, че не се включва в домакинската работа, и се превърна в джуджето Мързеливко. Нейната задача е да чисти и готви на останалите, а те от своя страна нямат право да й помагат. Новите задължения на Емо Камнов включват почистването на банята и тоалетната, както и забраната да използва цинизми в речта си до края на мисията. В дейли епизода довечера зрителите ще видят как се справят двамата в изпълнението на задачите си и защо Петя се принуди да отреже своя маникюр.

Личните изпитания не спират дотук, Big Brother има задачи и за Христо, Ники и Калина. Според останалите съквартиранти стратегът Трифонов е лишен от емоции, затова Big Brother му даде името Сухарко. В епизода довечера Христо ще види своите най-любими хора, но тази среща ще бъде придружена и от едно трудно предизвикателство. Ники Китаеца ще бъде подложен на най-тежкото психологическо изпитание – да се изправи лице в лице с истината. В ефира на Нова телевизия той ще издаде разтърсващи тайни от живота си.

Непослушното джудже в Къщата се казва Готованко. В неговата роля влиза Тодор Славков, който за пореден път ще премине границата на добрия тон. Той ще засипе с груби нападки и обвинения Калина и Катето Евро, а агресията му към тях няма да стихне, докато двете дами не се сринат психически. Как Тодор Славков обърна нещата отново срещу себе си и каква провокативна лична мисия получи Калина Паскалева, ще разберете тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !