Петя Буюклиева втрещи Катето Евро със зла обида

27.11.2014 09:57 | Видян 2247 пъти

Петя Буюклиева втрещи Катето Евро със зла обида

Необмислена реплика на певицата Петя Буюклиева към актрисата Катерина Евро предизвика буря в Къщата на „Биг брадър ол старс”. Звездата от „Оркестър без име” побесня, когато чу, че била лицемерна, пише "Блиц". Петя се „изпусна”, провокирана от влизането на Венета Райкова в шоуто, която имаше за задача да изкопчи мнението на съквартирантите един за друг. По тази причина певицата каза, че Евро е лицемерна. „Тя говори едно, а прави друго. Аз много те уважавам, да не ми се обидиш”, заяви тя.

Евро, обаче, не само се обиди, ами се втрещи. Това накара Петя да побърза да каже: „Аз много те обичам, това беше шега”. Но вече беше късно.

Побеснялата актриса отиде да се оплаче на други съквартиранти и да изкопчи от тях потвърждение, че не е лицемерна. „Аз се държа толкова добре с нея. Гледай, три часа стоях на студа да й правя компания”, жалва се Евро на Тодор Славков. След това отиде да реве и на Ники Китаеца, Емо Каменов и Боби Турбото. Те се опитаха да я успокоят и да я убедят, че всичко е било на шега, но тя не можа да се помири. „Кака, това не беше майтап”, каза отчаяната Евро.
Снимка: нова тв

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Няма коментари към тази новина !