Джеси Джей си хвана гадже мъж

09.12.2014 17:49 | Видян 1299 пъти

Джеси Джей си хвана гадже мъж

Доскоро светът познаваше попзвездата Джеси Джей освен с песните ѝ и с факта, че е бисексуална. Към днешна дата нещата са доста променени. Отскоро певицата си има сериозен приятел – мъж, но твърди, че все още не може да заяви твърдо, че го обича. „Аз съм добра в това, което правя и се наслаждавам на работата си. Радвам се на всеки аспект, който върви ръка за ръка с професията ми.

Мечтая един ден да работя за благотворителни каузи, да имам линия с парфюми, да напиша вдъхновяваща книга, да направя акустичен албум, да имам деца и да се омъжа,“ разкри за бъдещите си амбиции Джеси пред сп."Glamour".

Дали е наистина влюбена в гаджето си Люк Джеймс, 27-годишната британска певица казва: "Не мога да кажа, че вече съм влюбена в него. В момента работата ми е на първо място... това е истината. Но може и да се влюбя. Все още не знам какво е истински да обичаш. Но смятам да дам шанс на Люк. Вярвам в любовта.“

„Когато ще мога да се държа глупаво с половинката си и да не се притеснявам. Да бъдеш влюбен, значи да можеш да бъдеш себе си".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Няма коментари към тази новина !