Джеси Джей призна: Албумът ми е провал!

10.04.2014 11:30 | Видян 961 пъти

 Джеси Джей призна: Албумът ми е провал!

Британската поп изпълнителка Джеси Джей усилено работи върху създаването на хитови парчета, тъй като последният й албум "Alive" не постигна успеха на предишния. Звездата издаде албума през септември 2013г., като първоначално той се нареди на челните места в британските музикални класации, а след това бавно започна да изостава и да заема все по-задни позиции, пише vsekiden.com.

Джеси, чийто дебютен албум "Who You Are" четири пъти стана платинен и спечели признанието на милиони фенове по цял свят, сподели, че е наясно с продажбите на "Alive" и именно заради това вече записва нови парчета в звукозаписното студио.

"Освен артист, аз съм и бизнесдама и съм напълно запозната с това, че новият ми албум няма успеха на предишния, но това не означава, че аз съм неспособна", коментира певицата в интервю за британския в. "Сън".

В момента изпълнителката работи по създаването на третия си самостоятелен албум и се надява, че той ще постигне по-голям успех дори от "Who We Are".

"Неуспехът не означава, че не съм талантлива. Просто трябва да направя равносметка на нещата, които се случват в живота ми, и да видя какво да променя. Смешно е, хората ми казват за албума, явно не им е ясно, че аз самата го виждам", добавя Джеси.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !