Моника захапа Андреа: Даваш лъжливи интервюта, но и двете знаем истината

06.11.2014 11:29 | Видян 2002 пъти

Моника захапа Андреа: Даваш лъжливи интервюта, но и двете знаем истината

Моника Валериева отново захапа бившата си приятелка Андреа. Брюнетката отправи виртуално послание към блондинката, с което я упрекна, че дава лъжливи интервюта, целящи да заблудят хората.

Моделката не бе поставила конкретно име, към което се отнася написаното, но е близко до ума да се досетим. „Колкото и интервюта да дадеш, колкото и хора да заблудиш... аз знам! И най-хубавото е, че и ти знаеш кой е предателят!“, написа Валериева към картинка с мъдри слова.

Очевидно дупнишката мадама не се смята за виновна за края на приятелството й с Андреа, а дори се счита за жертва на обстоятелствата. Дали пък не намеква, че русокоската я е прецакала?

„Не мразя. Наказвам с безразличие“, гласи текстът в картинката, който допълва посланието на Моника, пише kliuki.net. Продължава с „Далеч съм от клюки“, от което следва, че брюнетката няма да разкрие какво има предвид с кодираното „и ти знаеш кой е предателят“.

Моника Валериева е афектирана от сдобряването на Андреа и Николета. Като че ли не е очаквала такъв развой на събитията и затова допуска емоционалното й състояние да влияе върху постовете й в социалната мрежа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 продукции от цяла Европа идват у...

Третото издание на международния фестивал на...

Най-малкият Стораро гостува на Черепа

Емрах Стораро гостува на Васил Божков. Той пусна снимка...

Няма коментари към тази новина !