Моника Валериева: Николета и Андреа се обединиха срещу мен

03.11.2014 11:09 | Видян 3619 пъти | Гласували 1

Моника Валериева: Николета и Андреа се обединиха срещу мен

Моника Валериева заяви, че Николета и Андреа са се обединили заради нея. Фаталната красавица сподели на страницата си в социалната мрежа, че плеймейтката и певицата са обединили сили и си правят менте реклама само заради нея.

Как и защо Моника Валериева е в основата на новосформираното приятелство на Николета и Андреа можем само да гадаем.

Но многозначителното „Харесва ми да съм муза за отмъщение на някого“, е повече от красноречиво. И все пак–какво може да е накарало Андреа и Николета да се обединят срещу Валериева?

Името на Моника Валериева се свързва и то повече от веднъж с това на Валери Божинов. Самата Андреа намекна многократно по време на интервю с Венета Райкова, че двамата са имали вземане-даване. По-късно Божинов категорично отричаше, самата Моника отказа да коментира въпроса.

Моника Валериева и Алисия демонстрираха приятелски отношения и то не само, за да вбесят Николета. Всъщност манекенката очевидно е фен на певицата и докато Андреа беше близка с нея, двете купонясваха заедно.Дали е имало нещо помежду им, тепърва ще стане ясно, но е факт, че манекенката бе забърквана и с други известни звезди от спорта и шоубизнеса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !