Любо Чука люби бившата снаха на Джамов

09.10.2014 13:14 | Видян 7688 пъти

Любо Чука люби бившата снаха на Джамов

ММА шампионът Любомир Симеонов – Любо Чука се е разделил с дългогодишната си приятелка Милена заради модната дизайнерка Юлия, бивша снаха на подземното величие Димитър Джамов.

Връзката между татуираният здравеняк и някогашен бодигард на мафиотския бос Таки с красавицата Юлия не е тайна за никого от ъндърграунда, но верен на принципа си да не афишира личния си живот, Чука предпочита да не се появява много-много на публични места с новата си изгора, пише в. „Всеки ден“. Приятели на 210-сантиметровия професионален боец споделят, че той все още не живее на семейни начала с дизайнерката, тъй като двамата са „млади гаджета” – залюбили се през пролетта.

Юлия има две деца от Георги Джамов, брат на силовия застраховател от зората на демокрацията Димитър Джамов. Преди около година обаче снахата на Джамов се разделила с мъжа си и всеки поел по своя път. Засега не е известно дали двамата са оформили развода си. Новата изгора на Любо Чука все още се подписва с фамилията „Джамова”.

Неустоимата и сексапилна Юлия прекара цяло лято заедно с новия мъж до себе си. Двамата с Любо Чука отдъхваха на Сен Тропе, в Созопол и в курортното селище Лозенец. В това време Милена, вече бившата половинка на страховития бодигард на Таки, лекуваше емоционални травми от раздялата си с Любо в шоуто за оцеляване „Сървайвър”. Милена е част от екипа на предаването и даже преди „Сървайвър” да тръгне в ефира на Би Ти Ви, вървяха рекламни спотове с нейно участие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !