Любо Чука пробива в Холивуд

21.12.2013 13:20 | Видян 4245 пъти

Любо Чука пробива в Холивуд

ММА боецът Любомир Симеонов, известен в подземния свят като Любо Чука, се гласи за кариера в Холивуд. От няколко месеца исполинът вече има свой личен агент, който го предлага из филмовите студиа в САЩ. Любо е пред подписване на мащабен контракт за една от най-касовите продукции, които ще се снимат догодина. Продуцентите ахнали, като го видели, и били убедени, че го чака кариера като на Долф Лундгрен, пише Уикенд.

В момента Чука е станал личен треньор на холивудската звезда Келън Лъц, нашумял с участието си в екшъна „Непобедимите 3″. По време на снимките на касовата продукция през есента вдовицата на Илия Павлов Дарина препоръчала Любо Чука на своя приятел Келън Лъц, който стана световна звезда след участието си във вампирската сага „Здрач“

Както е известно, преди да стане г-жа Павлова, Мадам Мулти е била професионална актриса, с участия в няколко филма. Дарина показала 2-метровия исполин Любо Чука на Келън Лъц, докато тримата тренирали в столичен фитнес, и разказала на актьора за мрачната слава на непобедимия ММА боец. След няколко разходки из нощните клубове Чука и Лъц си допаднали, а след като се уверил, че Чука е скъсал с криминалното си минало, холивудският актьор решил да го наеме за свой личен треньор.

Двамата дори си партнирали в мегапродукцията „Херкулес“, където Чука има малка, но запомняща се роля. Звездата на бойните спортове бил препоръчан от Дарина Павлова и на други холивудски знаменитости, които ще снимат у нас. Не е тайна, че милионерската вдовица поддържа близки контакти с много световноизвестни величия.

Истинският пробив на Чука в киното обаче тепърва предстои. Той вече се е сдобил със свой личен агент, който да го предлага в Холивуд. Любо имал желязно изискване – хонорар от поне 1000 долара на снимачен ден, което не било проблем за тлъстите бюджети на американските екшъни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Няма коментари към тази новина !