Любо Чука мъчи кучета

14.08.2013 10:15 | Видян 7495 пъти

Любо Чука мъчи кучета

Любомир Симеонов - Любо Чука се върна към старото си амплоа на жесток и кръвожаден бандит. Легендарният шеф на наказателните бригади на наркобоса Христофорос Аманатидис - Таки пусна в социалната мрежа снимка как мъчи невръстно кученце в Природен парк "Витоша". До него с усмивка позира и собственикът на животинчето, а клетото създание гледа с ужас, тъй като е вдигнато на почти 2 метра от земята и виси безпомощно във въздуха, пише vsekiden.com

Чука, който наскоро спечели световната титла в супертежката категория по кикбокс, уверяваше от телевизонния екран, че е загърбил миналото си на лошо момче и единствено се вълнува от спорт. Като доказателство той публикува снимки как разхожда тигър на каишка в компанията на будистки монаси, как се моли, докато му правят масаж в Тайланд, както и фотос как е гушнал сърничка. Явно обаче дори философията на будизма не е успяла да укроти бесовете на двуметровия бияч и той все още е готов да чупи капачки и колене.

Освен как мъчи кучета и посещава будистки светилища, Симеонов наскоро пусна снимка в социалната мрежа "Фейсбук" и на двамата си синове. По-голямото момче е кръстено на брат му Славчо, който бе убит на19 август 2004 г. на охраняем паркинг в столичния квартал "Павлово" по заръка на Златомир Иванов - Баретата.

"Големият ще те надмине, а малкият отсега изглежда бияч", коментират в социалната мрежа почитатели и приятели на Симеонов и пожелават здраве на синовете му. Освен че е кръстил едното си момче на брат си, Симеонов е татуирал лика на Славчо на гърдите си. „Имам кръст с кръвта на брат си, който винаги нося със себе си", казва в едно от малкото си интервюта самият Симеонов.

Въпреки че Чука отрича да е бил част от наказателните бригади на Таки, миналата година той бе арестуван. Симеонов бе задържан на 6 юни миналата година и прокуратурата му повдигна обвинение, че е участвал в наказателната банда на Таки. Дни преди ареста на Чука, Аманатидис бе заловен в Дубай, но властите там отказват да го екстрадират в България. Симеонов бе пуснат два дни след ареста си срещу 10 бона гаранция.

Снимка: Vskeiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !