Косъма и Нели вдигат сватба в края на август

25.08.2014 12:48 | Видян 1913 пъти

Косъма и Нели вдигат сватба в края на август

Александър Сано и половинката му Нели Атанасова смятат да застанат официално пред олтара в края на август. Смятат да съберат само най-близките си приятели и да си спестят въпросите около подготовка на събитието и списъка с присъстващи. Годежът бил повече от спонтанен и Нели дори не разбрала какво се случва. Сано уж искал да мери пръстена дали ще й стане, а накрая успял да я убеди, да му каже „Да“.

„Тя беше малко сънена и не разбра какво се случи.”, през смях признава телевизионната звезда. Актьорът е убеден, че идеалният момент за сватба е това лято, а за да зарадват дъщеря си Ава, двамата са готови да изтърпят дори партито и гражданския брак. „В първия удобен момент ще го направим. Може и да не отидем в гражданското, защото е нелепо да отчитаме любовта си пред държавата.

Сватба ще има, бяла рокля ще има, партито ще е супер.“, призна плановете си за това шеметно събитие Косъма в свое интервю преди време. Двамата смятат да съберат не повече от 60 човека, а Сано не смята да пръска много пари за церемонията. Още повече, че се готвят за нов дом. В момента Сано и Нели живеят в панелно жилище и дори с всички умения на Нели като дизайнер, не успяват съвсем да превърнат жилището в дом, пише "Уикенд". Затова са решили да си построят дом в средния Балкан, където да живеят.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !