Йоана Буковска: Още не ми е дошло времето за семейство

03.10.2008 15:00 | Видян 15319 пъти | Гласували 6

Йоана Буковска: Още не ми е дошло времето за семейство

Йоана Буковска е сред най-популярните родни актриси. Тя възкръсва на екрана с ролята си в новия филм Малки разговори, чиято премиера предстои след броени дни и се очаква да бъде кинохит на месеца. Дали продукцията ще нашуми повече от излезлия по екраните малко преди нея скандален Дзифт? Отговорете си сами, като прочетете това специално интервю.

Как се развива личният Ви живот?
Аз нямам проблем с личния живот. Той обаче има проблем с мен. Защото нямам никакво време. Мисля само как да се наспя, за да презаредя батериите. До средата на октомври, докато работя по Одисей, ще е така. Няма да мога да си обърна внимание.

Значи нямате гадже?
Нямам. Ако имам – то ще се чуе. Знаете, че ме следят изкъсо. Няма къде да избягам, за добро или лошо. Но нещата стоят така – или кариерата, или личния живот. Като че ли няма средно положение.

Наистина ли не може да се намери баланс между двете?
Не смятам, че има човек, който е успял да го намери. Тази формула май е неоткриваема. Не е добре, но е въпрос на приоритети. Кой каквото си избере. При мен има още малко време за усилено градене на кариера. После вече трябва да се замисля с кого да свържа живота си, да изградя семейство. Ще дойде момент и за това. Но все още не е дошъл.

Разкажете нещо повече за Малки разговори, чиято премиера в кината  е на 24 октомври?
Изключително трудно е да се направят сцени по Чехов (б.а. филмът е съвременна версия на Вуйчо Ваньо). Голяма роля за успеха на филма имаха продуцентите Иван Павлов и Владо Ганев. Смятам, че се получи нещо различно, нещо невиждано досега в българското кино. Хубаво беше, че снимахме във Варвара – едно от малкото все още диви места по българското Черноморие. Създаде се страхотна атмосфера. Има едно носталгично звучене, каквото се забелязва само в старите български филми. Ако някой иска да гледа някакъв динамичен, луд екшън и свръхсцени, тук няма да ги види. Малки разговори показва безизходицата на интелектуалеца и търси отговора на въпроса: “Има ли избор той в днешно време”. Гледа се малко по-философски на нещата. Определено е интересно и различно. И смятам, че ще се хареса на широката публика.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !