Мъже на опашка пред Йоана Буковска

10.03.2008 09:17 | Видян 15641 пъти | Гласували 3

Мъже на опашка пред Йоана Буковска

Опашка от почитатели се изви пред родния секссимвол Йоана Буковска след края на филма "Моето мъничко нищо" на София филм фест в НДК, писа Стандарт. Премиерата на лентата на варненския фестивал "Любовта е лудост" предизвика скандал. Не само заради голите сцени, в които Йоана Буковска възпламенява екрана, но най-вече заради проблема с трафика на деца от България, за който все още родните кинематографисти мълчат. Режисьорът Дочо Боджаков дойде на софийското представяне, тръпнещ в очакване как ще реагира публиката в столицата. И дали пуританите ще скочат срещу "Моето мъничко нищо", което трябва да възбуди не отпор срещу сексуалните сцени, а засилен интерес към проблема с износа на български бебета и още куп наболели въпроси.  Койна Русева, Николай Урумов, Лилана, Малин Кръстев, Стоян Радев са блестящият актьорски екип, който е събрал в новия си филм Дочо Боджаков.

Младият Антоний Аргиров, който поразително прилича на Асен Блатечки и когото публиката много хареса, деликатно остана настрана, докато Йоана обираше комплиментите в официален черен тоалет. Сред мераклиите да й целунат ръка бяха известни художници, писатели, журналисти. "Всичко е направено много естетски, а ти си направо божествена", изказваха възхищението си познавачите.
Сюжетът на лентата е разказ за младата учителка по френски Нели Кодева, наричана от учениците си Нела Бела. Новобогаташите Койна Русева и Николай Урумов я наемат да преподава уроци на синчето им Антоний Аргиров и да го подготви за швейцарски колеж. Героинята приема предложението срещу 100 лв. на ден да направи от посредственото момче образован кандидат-колежанин. По време на уроците се завихря любовен роман между тийнейджъра и Йоана. Всичко е наред, докато на красавицата не й хрумва да излъже, че е бременна, и буквално започва да изнудва хлапака. Таткото бизнесмен фалира, а майката ревнува синчето си и двамата дружно успяват да тикнат момичето в публичен дом. Там я принуждават да роди дете, което да бъде продадено за органи във Великобритания. Когато се намесват и търговци на неродени деца, които криминално изнасят зад граница бебета, примката наистина се затяга.
Майсторската камера е на Иван Варимезов, а музиката е написана от маестрото Кирил Дончев. Лентата всеки момент ще се завърти по екраните. Тогава вече зрителите от цялата страна ще реагират на посланията на сценариста Боян Папазов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !