Салма Хайек: Семейството е най-важно!

28.07.2014 11:00 | Видян 2711 пъти

Салма Хайек: Семейството е най-важно!

Актрисата, която изигра Фрида, световноизвестната Салма Хайек даде ексклузивно интервю на Диана Любенова за предаването „Тази събота“ по БТВ. Във втората част на разговора,  холивудската звезда разкри за колко минути може да реши судоку за напреднали, защо три пъти се е отказвала да се омъжи, как се е стигнало до там да превърне дома си във ферма за животни и с гордост заявява за своята дъщеря, че е толкова талантлива, че може да направи всичко, което пожелае.

Някога имала ли си чувството, че предпочиташ славата пред децата?

Салма Хайек: Не, винаги съм предпочитала семейството. Понякога се налагаше да правя филми, за да оцелее семейството ми. Това е работа, която трябва да свършиш заради парите, защото трябва да оцелееш.

Майка ти е оперна певица. Пяли ли сте някога заедно?

Салма Хайек: Не, никога. Не мисля, че съм достатъчно добра. Ако можех да избегна пеенето бих го направила веднага, но немога. Това е карма. Често ми се налага да пея във филми.

Майка ти повлия ли ти по някакъв начин за решението да бъдеш актриса?
Салма Хайек: Не, изобщо. Учих политически науки и родителите ми много се радваха, че ще бъда дипломат или нещо такова. Моето желание да бъда актриса дойде много по-късно.

Започнала си да работиш първо в теленовели в Мексико?

Салма Хайек:  За това не ме подкрепиха, но бяха много щастливи, че искам да стана актриса.

Помниш ли това време на теленовелите?
Салма Хайек: Разбира се. В Мексико ни слагаха нещо като слушалки в ушите и по този начин ни подаваха репликите. Понякога се объркваха и се получаваха смешни ситуации.

Не си вярвала, че хората могат да бъдат щастливо женени, но ти срещна твоя човек?
Салма Хайек: В началото бях много нервна. Казвах, че не съм сигурна за цялата тази работа с брака. Беше много постоянен. Сгодявахме се три пъти, аз три пъти се отказвах и накрая ме убеди. Съпругът ми е много умен, знае как да поиска абсолютно всичко от мен.

Вие имате прекрасна дъщеря. Тя знае ли колко известна е майка й?
Салма Хайек:  Да, знае. В повечето случаи не е важно за нея, просто е част от живота й. В други случаи е горда, а понякога е досадно. Тя иска майка си за себе си и изведнъж някой се появява и иска специално внимание да се обърне към него. Това отнема от нашето специално време заедно. Аз обикновено съм приятелски настроена, но когато съм с нея казвам: Съжалявам, но днес съм просто майка.

Виждаш ли бъдещето й като актриса?

Салма Хайек: Не знам, тя е толкова талантлива. Може да направи всичко, което пожелае. Би могла да бъде актриса, но може да бъде и певица, музикант, и адвокат. Определено може да бъде адвокат, знае как да спори.

Водиш ли я на снимки? Това вълнуващо ли е за нея?
Салма Хайек: Тя е свикнала, познава снимачната площадка. Но сега навлиза в период, в кото ми се иска да не я водя повече там. Да бъде малко дистанцирана от това. Ще стане на 7 години, мисля че е време децата да намерят своето място. Не мисля, че вече е здравословно за нея да се приспособява към моя начин на живот. Време е да намери своя път.

Как прекарваш свободното си време?
Салма Хайек: Не съм имала свободно време вече няколко години и определено нямам свободно време да говоря за него. Много съм любопитна да открия какво означава да имаш свободно време, надявам се скоро да ми се случи.

Още ли се гмуркаш?

Салма Хайек: Не съм практикувала от няколко години, но мисля, че ще се върна към него това лято.

Имаш зоопарк вкъщи. Колко животни има?
Салма Хайек: И те отнемат много от свободното ми време. Това, което мога да си позволя в свободното си време, защото съм много добра е да судокуто. Мога да реша судоку за напреднали за 4 минути. Много съм добра с числата.
За животните, не съм ги броила, но мисля, че са около 30. Взех си и кученце от България. Всички тези животни са осиновени и спасени. Имам ферма с животни, които щяха да умрат ако не ги бях взела.

По време на едно твое интервю ви нападна змия?
Салма Хайек: Да, беше ужасно. Тази змия дойде при мен. Всички други избягаха, включително и бодигарда ми. Никой не ни помогна. Това, което е излъчено е монтирано, всичко продължи доста дълго време. Спаси ни фризьорът, който е гей. Всички останали мъжаги се разбягаха.


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

JLo без грим и прическа на МетГала:...

JLo без грим и прическа на МетГала: Нова мода

Комедийното шоу Кой да знае се...

Предаването стартира със специален двучасов епизод на...

Няма коментари към тази новина !