Салма Хайек: В България се чувствам като у дома си

14.07.2014 11:00 | Видян 3908 пъти | Гласували 1

Салма Хайек: В България се чувствам като у дома си

Актрисата, която изигра Фрида, световноизвестната Салма Хайек даде ексклузивно интервю на Диана Любенова за предаването „Тази неделя“ по БТВ. Какви са отношенията й с Антонио Бандерас и Пиаръс Броснан? Как се бори със страховете си? Коя е най-важната роля в живота? Защо харесва българите и какво мисли за тях?

Тези и още много любопитни неща, четете в интервюто по-долу.

 

Как се чувстваш в България?

Салма Хайек: Чувствам се като у дома си. Ако щете вярвайте, но мисля, че българите си приличат с мексиканците. Вие сте щастливи, много спокойни, приятелски настроени и много, много топли. Дори имате нещо в менюто си, което аз наричам българската кайсидия, което всъщност е закуска със сирене, но му забравих името. Да, баница! Така, че наистина се чувствам като у дома си.

Успяхме ли да те впечатлим с нещо или да те изненадаме с нещо?

Много съм доволна с екипа, с който работя. Наистина, абсолютни професионалисти. Могат да се сравнят с тези, с които работя в Холивуд. Много са талантливи и работят не само професионално. Това, което открих за вас е, че правите работата с усмивка на лицето си. Понякога в Холивуд са професионалисти, но не са щастливи от работата си. Не знам защо, нямам идея защо е така, а тук аз откривам друго – вие сте професионалисти, имате много приятелско отношение и сте щастливи да бъдете част от филма, от този наш общ проект. Щастливи сме, че работим заедно.

Как се чувстваш работейки тук с Ню Бояна?

Приятно изживяване е, наистина много приятно изживяване. Особенно защото имам толкова добър екип зад себе си. Това ме кара да мисля, че този филм ще изглежда наистина много добър, че той ще бъде поне четири пъти по-скъп, отколкото е в действителност. Всякаш е направен, за да спечели награда, защото нивото на професионализъм на различните отдели, които работят по филма ще го направи наистина да изглежда много по-голяма продукция.

С какво те привлече този проект?

Аз играя жена, която всъщност представя много други жени. Жени, които в трудни времена успяват да се справят със своите проблеми. Защото жените винаги попадат в неприятности, във всички страни и по всяко време. Те трябва да бъдат силните, тези които сплотяват семейството, които държат всички ни заедно, които пазят духа на човечността жив. Те винаги търсят начин да излязат от трагедията с достойноство, истинско достойноство. Понякога тези жени остават незабелязани, както и силата им. Те правят всичко тихо и със сила, защото трябва да бъдат опора на всички останали, заедно да ги държат в едно. Такива са жените по света и повечето от тях са домакини и мисля, че във време, когато ние жените сме постигнали толкова много неща, понякога пренебрегваме значението на това да бъдеш наистина добра домакиня. Това е много голяма важност и много голяма сложност. И за този филм, ако говориш с Ейдриън Броуди, той ще има друга представа, но за мен тази жена е най-силната, наистина. Това е тази жена, която може да задържи позитивната енергия и да продължи напред с истинско достойноство и уважение към останалите.

Работила си с много популярни и привлекателни актьори от целия свят. Как е да работиш с тях?

О, имам един такъв. Да така има един Антонио Бандерас. Работила съм с него около осем пъти и наистина чувствам, че той ми е като братовчед. Не просто като друг актьор, а като братовчед. Обичам да работя с него, той има такъв дух. Обича София междудругото. Правил е много филми тук и наистина знам, че му харесва. Обичам Пиърс Броснан. Той е такъв джентълмен, толкова е забавно да се работи с него. Работил съм с него два пъти и последния път, когато работихме заедно ни беше много тъжно и си мислехме колко ли време ще ни трябва, да са работим пак заедно.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !