Гери от "Къртицата" чукна 24 с шикозно парти

20.07.2014 09:00 | Видян 3753 пъти

Гери от

На партито по случай личния й празник се събраха най-близките й дружки, които рожденичката посрещна в частна зала на елитен СПА хотел в полите на Витоша.
Чаровницата Гергана Грънчарова, която побърка Емил Каменов в "Къртицата", точно преди седмица чукна 24 с шикозно парти. На партито по случай личния й празник се събраха най-близките й дружки, които рожденичката посрещна в частна зала на елитен СПА хотел в полите на Витоша. 

Сред гостите обаче не бе забелязана нито една от Къртиците в играта, но и наличната компания приветства Гери с бурни овации, цветя и куп подаръци. Откакто украси корицата на едно от най-горещите мъжки издания, госпожицата не може да се отърве от ухажори, призна и самата тя пред Светския звяр. Брюнетката поддържа топли отношения и бившите си съквартиранти Емо Каменов, който в момента й е много добър приятел, и с Жоро, който за малко не се оказа в едно легло с нея, доста подпийнал. Оттогава любопитството на светските хроникьори е насочено към потенциалния тайнствен кавалер, спечелил сърцето на брюнетката и очевидно организирал пищното й парти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !