Гери Дончева била любовница на Слави

01.06.2014 15:00 | Видян 3521 пъти

Гери Дончева била любовница на Слави

Гери Дончева, на която клюките упорито преписват тайна връзка със Слави Трифонов, се уреди с атлетично лъвче с поне 3 десетилетия по-младо от плешивия учиндолец. Моделката и тв водеща, която нашумя като булката с чеиза в реклама на сирене, е заживяла със стриптийзьора от разпадналата се мъжка формация „Максимус” Марио Михайлов.

Брюнетката упорито крие кой е новият ѝ избраник, с който замени гръцкия бизнесмен Костас. С него имаха осемгодишна връзка и точно когато всички очакваха да вдигне сватба, двойката се разпадна, пише „Уикенд”. Слави Трифонов „счупил” телефона ѝ от звънене , след като до него стигнала новината, че Дончева е останала сама. Ергенът, който от години е сгоден за своята балерина Мартина, настойчиво канел моделката на интимни вечери в столичен ресторант. Там посрещали Слави като холивудска персона и не били редки случаите, в които затваряли цялото заведение, само заради някои по-специални срещи на Дългия.

Трифонов обаче си останал само с ухажването, тъй като булката с чеиза вече била хлътнала по по-малкия от нея и на години , и на ръст Марио Михайлов. Стройният брюнет бил всестранно надарена личност. В момента следвал висшето си образувание в УНСС, като същевременно работел като танцьор, певец и модел. Най-напред Марио започнал да се изявява в „Максимус”, но след разпадането на групата нейният гуру и бивш любовник на Нели Атанасова – Иван-Айвън, го придърпал в новата си формация „Иволюшън”. Новият мъж на Гери Дончева бил изкусен имитатор на Майкъл Джексън.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !