Валентин Моллов бодна домати в мавзолей за 3 млн. евро

06.06.2014 15:45 | Видян 4061 пъти

Валентин Моллов бодна домати в мавзолей за 3 млн. евро

Фалиралият банкер Валентин Моллов вдига мраморен мавзолей в баровския столичен квартал „Кръстова вада", по който до момента е похарчил около 3 млн. евро, научи вестник „Всеки ден". Помпозното здание, издържано в стил ретро мутробарок, се кипри оковано в стоманена ограда в съседство с резиденцията на Алексей Петров, който се подвизава на ул. „Арарат". Мултимилионерът е решил да демонстрира собствен поглед за външния дизайн, като е опасал задния двор на каменния мастодонт с трийсетина корена домати.

Екипът ни установи на място, че сградата все още не се обитава, защото и в момента текат довършителни работи. И докато парадният вход на милионерския дом бе потънал в мръсотии и строителни отпадъци, в задния двор цареше безупречен ред, а доматите бяха чинно навързани по колците. „Явно сам ще си гледа салатата за ракията", усмихват се комшии с намек за любовта на Моллов към чашката.

В съседната сграда до банкера се оказа апартаментът на най-нелепата „Мис България" Антония Петрова. Тоца Крокодила, както не без основание народът побърза да титулува нахаканата блондинка, паркира мерцедеса си току до доматената плантация на Моллов, разкриха комшиите. Според тях банкерът строи замъка си вече четвърта година и все не успява да го довърши. Скоро обаче може и да празнуват освещаване, понеже преди дни камион на „Икеа" е разтоварил промишлено количество мебели.
Снимки: Владимир Ангелов

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !