Симеон събира 11 внучета на рождения си ден

28.05.2014 14:00 | Видян 3173 пъти

Симеон събира 11 внучета на рождения си ден

Царят се надява многолюдната фамилия да долети до Врана. Царят събра всичките си внуци на 70-ия си юбилей в Двореца във Врана през 2007 г. Симеон Сакскобургготски събира всичките си 11 внучета, разпръснати по цял свят, у нас за рождения си ден на 16 юни, научи „Всеки ден". Макар царят да няма кръгла годишнина, той много искал хлапетата да дойдат за 77-ия му рожден ден в двореца Врана, както това стана преди 7 години на юбилея му.

Тогава щастливият Симеон бе уважен от петте си деца, от техните съпрузи и от внучетата. Засега програмата на Сакскобургготски и жена му доня Маргарита предвижда двамата да посрещнат личния празник на бившия премиер в България. Ако повечето внучета обаче не могат да долетят до София заради изпити в училище, има вероятност Симеон да събере многолюдната си фамилия в Мадрид, където живеят по-голяма част от децата му.

Сакскобургготски никога не е парадирал с пищни тържества за рождения си ден. След адската катастрофа с първородния му син Кардам през 2008 г., при която князът оцеля по чудо, той остана прикован на легло. Оттогава царят и всички членове на семейството празнуват много скромно всички празници, а самият Симеон предпочита само компанията на роднините и вече дори не кани и най-близки приятели. За съжаление няма никаква промяна в състоянието на Кардам и той продължава да е в будна кома и това е най-голямата болка на неговите родители, на братята му Кирил, Кубрат и Константин и сестра му Калина.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !