Какво мъчи Азис?

06.05.2014 15:45 | Видян 1810 пъти

Какво мъчи Азис?

Поп фолк певецът Азис разказа за себе си и сценичния си образ. Той сподели, че вече не се интересува от писанията по негов адрес, в началото на своята кариера изпълнителят приемал много навътре гадните неща, които четял за себе си, пише inews.bg. След толкова години в медийното пространство вече нищо не можело да го изненада.

В момента Азис има връзка, но предпочита да не говори за нея, защото иска обществото да се занимава с творчеството му, а не с гаджетата му. На този етап певецът се харесва, но заяви, че има едни 3 кг., които много го мъчат, а той отчаяно се опитва да ги свали. Той коментира и златния зъб, който си постави преди известно време. "Сложих го, защото някой щеше да ме изпревари и щях да умра от яд. Аз следя хип-хоп културата на запад, а и без друго чужденците ме мислят за чернокож. Когато кажа, че съм циганче от България, те ме питат: "Последно"? Затова реших да попия от чуждата култура".

Азис сподели, че много глези дъщеря си, не иска да я лиши от нищо, но не желае да я показва и да се пише за нея. Изпълнителят разказа и за снимките си в "Столичани в повече", там той трябваше да целува Христо Гърбов. "Аз имам опит в целувките с мъж, но Христо ми се струва, че няма. Много бяхме притеснени, а режисьора направи поне 10 дубъла, според мен нарочно", заяви той.

Това, което най-много дразни Азис е когато някой каже че не пее хубаво, всичко друго приемал, но това не. Азис добави, че мечтае да ми имигрира, при това в скандинавска държава. "Моментът ми идва и ще настъпи, Русия разбра за мен, време и за друга държава", коментира той. Певецът разказа и за почивката си в Сен Тропе. Там се запознал със много заможни хора и бил впечатлен от тях, защото били много свободни. Наскоро излезе новият албум на звездата и сега той се е отдал на заслужена почивка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !