Ето я дъщерята на Азис

29.04.2014 16:00 | Видян 7466 пъти

Ето я дъщерята на Азис

Дъщерята на Азис излезе наяве! Кралят на фолка упорито крие седемгодишната си дъщеря. Той никога не я  показвал публично. Самият изпълнител признава, че го е страх от отвличане,  затова не иска никой да разпознава детето му. Освен това изпълнителят е притеснен как околните ще възприемат отрочето му, когато разберат кой е известният ѝ баща.

"Дъщеря ми е изключително красиво момиченце, прилича на шведка - с руса коса, сини очи, слабичка и с дълги крака." С тези думи Азис винаги е обрисувал собствената си щерка Рая, която само след два месеца ще стане на седем години. В красотата на първата дама в живота на Азис се убедиха и топфотографите на в. "България Днес", които първи изловиха момиченцето и неговата майка Галя в кафене да си разказват истории. "Най-любимото ми време е, когато споделяме с Рая как е минал денят ни. Обичаме и да си фантазираме какъв край щяха да имат различните приказки от Братя Грим, ако героите бяха живи сега."

Така образно разказва за щастието да отгледа "умно момиченце" във Фейсбук доволната майка Галя. Тя от години е партньорът в сянка в живота на фолкпевеца Азис. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !