Блатечки мълчи заради бремеността на Диляна

15.04.2014 13:00 | Видян 2991 пъти | Гласували 1

Блатечки мълчи заради бремеността на Диляна

Диляна и Блатечки са заедно и чакат своето дете - фактите са си факти. Досега нито те, нито бившата на Асен – Катерина, обаче са коментирали слуховете от дискретност, пише blife.bg.

Най-наранена от цялата ситуация е именно Катерина, която се опитва да предпази психиката на 14-годишната си дъщеря. След повече от 15 години съжителство с трудния Асен Блатечки, той я оставя заради друга, по-известна жена, смятана за секссимвола на българското кино.

Всъщност слуховете за връзката между Диляна и Блатечки са стари – още когато двамата си партнират в "Стъклен дом". В сериала те имат няколко интимни сцени, след които медиите бързо ги сватосат. Но все още нищо не се е било случило.

"През последните няколко дни за пореден път в пространството се появиха информации за "тайната връзка" между нас. За разлика от предишни моменти, когато подобни спекулации се тиражираха само от жълтата преса и онлайн издания, в този случай бяхме изненадани, че "новината" е преписана, без никаква проверка на информацията, и от някои национални ежедневници с утвърдено име. Затова категорично заявяваме, че "тайната връзка" между нас е абсолютна измислица, заедно с всичко, което съпътства като информация тази "новина". Отношенията между нас са единствено и само приятелски и строго професионални. Очевидно е, че всеки човек, който е гледал "Стъклен дом", може да си съчини такава история. Наясно сме, че като публични личности сме обект на голям интерес от страна на медиите. Със същото са наясно и нашите семейства… Но и двамата винаги сме били отворени към медиите и сме показвали многократно уважението си към труда на журналистите."

В действителност, тогава Диляна и Блатечки са само приятели и затова бързат да опровергаят слуха. Днес обаче и двамата мълчат.

Аферата им започва много след снимките им в "Стъклен дом". Отношенията между Блатечки и Катерина охладняват все повече, а актьорът и Диляна си стават все по-близки. Докато накрая Асен решава да е честен с жена си и й разкрива: "Изневерявам ти с Диляна, влюбен съм."

Актьорите обаче мълчат най-вече заради бременността на Попова, коментира се в арт средите. Красивата актриса и моделка забременява по Коледа и все още почти не й личи. Оказва се, че тя отдавна иска да има дете. Още с участието си в "Африка: Звездите сигурно са полудели" Диляна изяви намерението си да осинови едно от африканчетата. Диляна адски се привърза към него и дори все още не се е отказала от намеренията си. Двамата с Асен все пак решават да имат собствено дете и точно на Коледа чудото за тях се случва.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !