Илиана Раева хвърли око на Дарин Ангелов

13.04.2014 09:00 | Видян 2548 пъти

Илиана Раева хвърли око на Дарин Ангелов

Илиана Раева хвърли око на младия актьор Дарин Ангелов. Палавата гимнастичка показа, че вълкът козината си мени, но нрава никога. Макар и вече прехвърлила петдесетте, треньорката изобщо не се свени да сваля доста по-млади от нея мъже. С Дарин се запознали около участието му в „Денсинг старс", където тя е жури. Актьорът не взимал насериозно нейните атаки, коментирайки, че Раева може да му бъде майка.

 

Илиана обаче не се отказвала, обсипвала го с комплименти, предлагала му лично да го научи да танцува и все си търсела поводи да го опипва уж за да му покаже някое движение. Тя не се притеснявала да говори открито колко е красив, какво божествено тяло има, с каква грация танцува на сцената, колко е миловиден и че само той е достоен за победител в шоуто. Раева дори започна да си показва предпочитанията в ефир, с което доста дразни останалите участници.

 

Художествената гимнастичка, за която отдавна се говори, че е много разкрепостена в леглото, била твърдо решена да си спечели Дарин. Не я притеснявали дори слуховете, че той е бисексуален. „С мен ще забрави за мъжете и вече ще иска да е само с жени", хвалела се Раева.

 

Това не е никак изненадващо, имайки предвид миналото на съпругата на Наско Сираков. Говори се, че тя е имала доста бурни връзки с не един и двама футболисти от „Левски". Аферите й бяха толкова явни, че дори вдъхновиха доста вицове за рогата на мъжа й, припомнят по-паметливите фенове на спорта. Върхът на креватните й постижения беше сърбинът Предраг Пажин. Под носа на Сираков тя най-нагло въртеше любов с 10 години по-младия футболист, докато той не й би шута. Разюзданата гимнастичка не се спря дори тогава. След Пажин Илиана продължи да загражда колегите на съпруга си, съскат злите езици. Наско обаче не се впечатляваше от изневерите на съпругата си, защото самият той също доста хойкаше по чуждо. Самата Раева, изглежда, продължава да си го кара по старому, въпреки че сега шансовете някой да й се върже са много по-малко, коментира се в светските среди.

Източник и снимка: vsekiden.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Няма коментари към тази новина !