Илиана Раева се гаври с Албена Михова

29.03.2014 09:00 | Видян 2280 пъти

Илиана Раева се гаври с Албена Михова

Илиана Раева е решила на всяка цена да се пребори с наднорменото тегло на Албена Михова, пише "Всеки ден". При всяка среща тя й обяснявала, че трябва да отслабне и й давала съвети какво да яде и какви упражнения да прави. Понякога се случвало актрисата да не успее да се откопчи от досадната треньорка повече от час.

 

Раева се впускала в обяснения колко била слаба на нейната възраст и как нейната треньорка - Нешка Робева, не й давала да яде почти нищо, най-много по една ябълка, и то ако вече съвсем не издържа. Албена пък всеки път настоявала, че така се чувства добре и си харесва закръглената фигура. Освен това и любимият й Тома не й давал зор да отслабва и тя изобщо нямала намерение да го прави. Настойчивата Илиана стигна дотам, че в живо предаване каза на Михова, че много държи тя да отслабне и призова Тома да заключва хладилника у тях и да не й дава да яде. Албена обаче изобщо не се трогна и обърна забележката на майтап.

 

Раева винаги е взимала присърце темата за килограмите. Тя до ден днешен не може да прости на Нешка Робева, че когато бе участничка в първия сезон на „Денсинг старс", бившата й треньорка, която тогава бе жури, директно й каза, че много е наддала и трябва да отслабне, ако иска да постигне нещо в танците. Честолюбивата Илиана трудно преглътна обидата, но за сметка на това прие съвета на Нешка и се постара да влезе във форма още докато танцуваше в шоуто. Сега обаче понаедрялата бивша гимнастичка не пропуска възможност да уязви някого, ако не се вписва в нормите за стройно тяло.

 

Снимка:  vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !