Топ диджеи от Кан, Сен Тропе и Маями откриват нов клуб

11.04.2014 10:30 | Видян 1057 пъти

Топ диджеи от Кан, Сен Тропе и Маями откриват нов клуб

Всяка събота актуални имена от световната клубна сцена и топ DJ от Маями, Кан и Сен Тропе, заедно с  осветление, звук и визия от бъдещето, ще преобърнат клубният живот в нощна София.

На 11-ти април /петък/, специални гости на официалното откриване на Queen Platinum /ул. Джордж Вашингтон 4/  ще бъдат - актуалните dj- и от световната, клубна сцена - DJ Fa#DIESE a.k.a THE NYCER и DJANE MISS CECYLS. От българскa страна ще бъде гост и вокал на DJ Fa#DIESE a.k.a THE NYCER - MEY!

Входът по повод откриването на Queen Platinium ще бъде свободен за всички гости. На следващият ден, от Cocoon във Франкфурт, Warung в Бразилия и Studio 80 в Холандия, DJ TAPESH пристига в новооткритият клуб – Queen Platinum.

Един от търсените немски DJ - DJ TAPESH ще гостува на 12.04/събота/ в Queen Platinum, за едно невероятно, музикално и сетивно преживяване. Хаус, денс и фънк сетове и светлинно шоу очаква посетителите в съботната вечер. Входът ще бъде 15.00лв и билети ще има само на място. Петъците в Queen Platinium са запазени и посветени на хип хоп музиката и черните партита. Официални гости в клуба ще бъдат и DJ Purple Disco Machine и DJ Mike Newman.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !