Dj Hype част от второто Evolution party

14.03.2014 14:15 | Видян 801 пъти

Dj Hype част от второто Evolution party

След успехa на първото парти от поредицата EVOLUTION с LTJ BUKEM, сега YALTA CLUB и най-голямата дръм енд бейс формация в страната HMSU обещават на феновете нова ударна доза дъм енд бейс звучене, музикално новаторство и бас. Пултът ще гори под пръстите на световноизвестния продуцент и диджей DJ Hype на 21 март. Музикалните вибрации ще бъдат засилени от MC DADDY EARL, както и от достойното българско участие в лицето на TARGY, MАRTIN POPOV и DIMO PANGUELOV от HIGH ROLL.

Британската дръм & бейс сензация DJ Hype се доказва като едно от най-влиятелните имена в индустрията за последните 20 години. Диджеят и продуцент печели множество награди, сред които “Най-добър диджей” и “Най-добър радио диджей” на британските Hardcore Awards.

И ако DJ Hype е звукът на второто EVOLUTION парти, то MC DADDY EARL ще бъде неговият глас. Започнал кариерата си паралелно с DJ Hype и Shut Up And Dance - все легендарни имена в индустрията, MC DADDY EARL успява да получи тоталното признание на публиката. Въздействащите му колаборации с популярни диджеи го превръщат в ключов елемент от успешните дръм & бейс партита.

Музикалният катарзис ще допълнят TARGY и HIGH ROLL, а тези които все пак решат, че искат и още, могат да се присъединят към партито на SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO, което ще се вихри паралелно в ROOM 2 на YALTA CLUB.

Билети на цена от 20 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM и YALTA CLUB.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мечтата на Ас.Василев беше да стане...

Мечтата на Асен Василев беше да стане премиер, Христо...

Влюбих се в Ивана Тръмп: М. Бакалова

Мария Бакалова играе Ивана Тръмп в The Apprentice на Али...

Няма коментари към тази новина !