Месечков бил влюбен в Руши

20.03.2014 12:00 | Видян 3661 пъти

Месечков бил влюбен в Руши

В началото на половото си съзряване, българският Хоакин Кортес, Атанас Месечков, бил влюбен в Руши Виденлиев, пише "Уикенд". Синът на милионерката Лора Виденлиева бе особено актуален сред подрастващите и тийнейджърите преди 12-13 години, точно в началото на пубертета на танцьора.

Наско не пропускал нито една изява на Руши с надеждата да бъде забелязан от певеца. За жалост обаче той нямал афинитет към себеподобните сии надменно подминавал слаботелесния младок, който го причаквал след всяко участие. Дали е истина или не, но стари кримки в гей средите из столицата разнасят легендата, че младият Месечков оставял любовни бележки под чистачките на колата на Руши.

Несподелената любов на Наско се поразмила през годините, особено след като синът на Лора напусна България, но избухнала със страшна сила наново покрай филма "Цветът на хамелеона". В него Руши играе маниак конспиратор, който създава частно ДС. По миналото лято танцьорът се скъсал да рекламира лентата и своя несбъднат блян от фейсбука си, а на премиерата цъфнал из първите редици.

Междувременно зад кулисите на "Денсинг старс" лъсна истината за напрежението между Месечков и другия участник, за който има съмнения, че е бисексуален, Мариан Кюрпанов. Не само номинацията им за изгонване от миналата седмица нажежила напрежението помежду им.

Запознати разясниха, че Наско мятал бели погледи към модела, понеже той му отмъкна под носа 700 лева. Толкова Месечков, щял да получи, като се снима в клипа на своята любимка сред чалга дивите Анелия. Тя пък се отметнала от уговорката им и вместо него взела Кюрпанов. Заради снимките той дори бе изведен от Къщата на "ВИП Брадър"последния сезон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !