Гей драма зад кулисите на "Денсинг Старс"

16.03.2014 09:00 | Видян 3694 пъти

Гей драма зад кулисите на

Още едва стартирало, около шоуто "Денсинг старс" на Нова телевизия вече се вихри първата драма. Двама от участниците му, моделът Мариан Кюрпанов и танцьора Атанас Месечков изобщо не се долюбват и се гледат лошо. Причината за това не били гей наклонностите им, а конкуренцията по между им.

Напрежението прегряло тези дни, когато и двамата бяха сред номинираните за окончателно напускане на дансинга. Месечков подочул, че съперника му Кюрпанов се ползвал със специални връзки в шоуто и мястото му било запазено до самия финал. Това изобщо не му харесало, а още повече, че може да излези от танцувалното риалити още след първата му седмица. Той успокоил топката едва след като станало ясно, че според гласуването зрителите са подкрепили най-малко Бате Енчо и партньорката му Петя, които напуснаха шоуто първи.

След ефира Месечков споделил пред свои, че сърцето му едва не се пръснало от притеснение да не бъде елиминиран. Той коментирал, че Мариан е трябвало да си тръгне, защото бил адски дървен на дансинга. "Само една усмивка, няма какво друго да покаже!", злобно съскал Наско зад кулисите. Още когато двамата се запознали, танцьора се държал доста надменно с манекена, който обаче му показал, че е над нещата.

Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !