Теодора с двоен празник в Белгия

12.03.2014 18:00 | Видян 1940 пъти

Теодора с двоен празник в Белгия

Теодора отпразнува имения си ден и 8 март в Белгия. Звездата на Diapason Records изнесе концерт в Брюксел навръх своя личен празник и Деня на жената.

„Бях изключително щастлива, защото много хора от различни краища на страната бяха дошли да ме видят. Получи се страхотно парти.”, сподели синеоката красавица след завръщането си в България. Тя довери още, че сред публиката е имало не само българи, също представители на други балкански държави, но и доста белгийци.

Теодора представи песните си от своя последен албум „Сърце не ми остана", както и микс от най-добрите хитове през годините. Атрактивната брюнетка заложи на официална черна рокля, обсипана с камъни.

Освен много аплодисменти от публиката, през целия ден певицата получи и стотици пожелания, sms-и и поздрави във социалните мрежи за своя двоен празник. Освен това тя била зарадвана и с красиви букети, изпратени от близките й хора от различни краища на света.

За първи път на изявата си в Белгия Теодора представи новата си песен „Грешно-спешно", която до броени дни ще бъде промотирана в ефира на ФЕН ТВ и в радиостанциите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !