Асен Блатечки постоянно махмурлия

05.03.2014 18:00 | Видян 2448 пъти

Асен Блатечки постоянно махмурлия

Асен Блатечки има сериозен проблем с алкохола, алармират негови колеги от "България търси талант", разкрива "Всеки ден". Журиращият актьор в сеирджийското шоу идвал подпухнал и махмурлия на работа, което не оставало скрито не само за екипа на предаването, а и за цялата публика.

"Забавиха репетициите заради него. Появи се с трийсетминутно закъснение като холивудска звезда, но имаше вид на уличен клошар - подут, брадясал, и с мърляви дрехи. Изпи две къси кафета на екс пред всички и седна на стола си в журито", разказва участник в "България търси талант".

Други очевидци на срамните случки също потвърждават за пиянствата на Блатечки и именно заради това в началото той не вземал почти никакво отношение относно номерата в предаването. Режисьорите едва успели да замажат гафовете с журиращия махмурлия и заради това режели всякакви кадри с него, давайки думата на останалите членове Любен Дилов-син, Ваня Цветкова и Есил Дюран.

Открай време Блатечки има неудържима страст към спиртните напитки, но според негови познати жаждата му за алкохол се увеличила в последно време заради многото ангажименти в киното, тетъра и телевизията. Секссимволът разпускал от тежките работни графици с чашка в ръка, но едно малко никога не му е достатъчно. Приятели на театрала разказват, че без никакъв проблем той пресушавал по половин литър концентрат на вечер. Любимото му питие е уискито, но Асен не се цупи на водка или джин, стига да има добър разредител.

Предстоящият пролетен телевизионен сезон е повече от натоварен за Блатечки, тъй като свен в "България търси талант" той участва и в последния сезон на "Фамилията", като междувременно играе няколко постановки в театъра. Своевременно Асен разкри, че се готви и за главна роля в нов касов филм на Митовски, чиито снимки ще започнат през май.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !