1.2 млн. зрители пред телевизорите за "България търси талант"

04.03.2014 16:00 | Видян 1958 пъти

1.2 млн. зрители пред телевизорите за

Първият епизод на шоуто „България търси талант” е най-гледаната програма в българския ефир на 3 март 2014 г., сочат данни на официално признатата от пазара агенция за пийпълметрични данни ГАРБ. Вчера, 3 март, най-успешното шоу в последните 5 години у нас се завърна с трети сезон по bTV. Разликата в зрителите на bTV и втората в класацията телевизия е внушителните 137% в часовия слот на излъчване на „България търси талант”.

1 162 800 зрители станаха съпричастни на разнородните таланти на всички осмелили се да застанат пред взискателното жури. Ваня Цветкова, Есил Дюран, Асен Блатечки и Любен Дилов-син предизвикаха бурни емоции в публиката, зрителите на bTV  и участниците в шоуто. Още в първия си епизод „България търси талант” създаде хитове, които покориха социалните мрежи, журито и публиката на шоуто. Участниците като Радо Михов от Пловдив, автор на най-новия пролетен хит и Томас Томов от Дупница, известен вече като „българския Павароти” може да се сравнява с интереса към Сюзън Бойл преди няколко години.  

„България търси талант” оглавяваше класациите на най-гледаните развлекателни програми и в предишните сезони през 2010 г. и 2012 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !