Лили бясна: Искат й на бис "Детелини"

17.02.2014 15:30 | Видян 3057 пъти

Лили бясна: Искат й на бис

„Беше страхотно! Този концерт ни хареса повече от „Арена Армеец" преди 2 години. В салона на Операта усетихме всяка песен по доста по-въздействащ начин, както в златните години на естрадата ни", коментираха фенове на Лили Иванова на излизане от Софийската опера, където звездата пя в навечерието на 14 февруари.

Въпреки неразрушимата спойка между примата и нейните поклонници, те все пак намериха начин да я подразнят на фона на спокойно протеклия спектакъл.

След като изпя точно 20 песни, певицата бе на път да изпълни заканата си, дадена на репетиция, че няма да пее никакъв бис. Да, но публиката изригна на крака още щом започна „Щурче", поставена като предпоследна в листата. След последната си песен - от новия й репертоар, в която се заканва, че няма кой да я спре да пее, доайенката все пак се умили от възторжения прием и каза: „Изберете си някоя от 20-те песни, да я повторим пак!".

Тогава се чу глас от салона: „Детелини" - при все че не е пята и няма как да бъде изпята заради обтегнатите отношения на Иванова с бившия й партньор Асен Гаргов. Лили добре чу заявката и измърмори нещо от сорта, че няма как да пее песните на такива, дето не я уважават. Това попари мераците на старите й фенове да скандират песни като „Ветрове" и „Хризантеми", също забранени на легендата от авторите й.

„Изпейте любимата на вас песен!", обади се дипломатично почитателка от първите редове. „Нямам такава, защото, щом пея една песен, значи ми е любима", контрира я естрадната легенда. В крайна сметка Иванова повтори баладата „Искам те", която й написва в далечната 1983 г. Тодор Филков.
Лили си позволи да говори само още веднъж между песните. След втората песен тя надигна шише с минерална вода, като за извинение каза преди това: „Вие си пийнахте отвън, ама аз не съм!". Изчезналото желание да флиртува с публиката с къси реплики между песните - запазена марка за концертите й от 10 години насам - фенове си обясняват с мястото на събитието - Софийската опера. Те допуснаха, че любимката им е заложила на по-стилното поведение в храма на класическата музика, а и за да не я разнасят след това по вестниците с бисери изцепки.

Колкото до питието, певицата имаше предвид, че във фоайето се предлагаше почерпка за всички зрители. Месеци преди събитието се гърмеше с вестникарски заглавия, че сноби ще ядат хайвер и ще пият отлежали вина, но такова меню не бе забелязано. В крайна сметка хапка-пийката бе масова - дарение от спонсора „Лидл". Доволни от концерта, зрителите дори не помислиха да се заяждат с плиткия пиар на събитието, който гръмогласно обещаваше присъствието на самия Ален Делон в публиката. Естествено него го нямаше.

В залата не беше сестрата на Лили Иванова, което засили слуховете, че каката на певицата е болна. Запознати уточниха, че по принцип Магда Иванова рядко посещава концертите на сестра си или го прави тайно по неясни причини.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !