Лили взима 25 бона хонорар за концерта в Операта

11.02.2014 17:00 | Видян 1555 пъти

Лили взима 25 бона хонорар за концерта в Операта

Примата на родната естрада Лили Иванова ще пее в Националната опера и балет за хонорар от 25 бона, научи "България днес". Както винаги естрадната изпълнителка е максималистка по отношение както на хонорарите, така и на външния си вид. Близката приятелка на певицата - Роди, с която се знаят още от Медицинския институт във Варна, определя режима на звездата като "убийствен" преди концерт.

"Лили поддържа заветните 45 кг с коланче на кръста, което измерва мазнините и "бие звънеца, ако тя качи дори само 200 грама", споделя приятелката на Иванова от моминство.

За начина на живот на Лили неведнъж пресата е писала, че примата не е лакома, противно на зодията ѝ - телец. "Тя нищо не изпжда набързо и докрай. Чинията ѝ винаги е почти пълна, когато ни я връща", споделя за хранителния навици на изпълнителката, 52-годишната помощничка - леля Диди.

Според близки на поп певицата тя си позволява да похапне и глезотии само веднъж месечно. Тогава звездата яде от любимата баклава, както и парченце-две луканка от щраусово месо. "Попринцип Лили не яде месо, набляга на киселото мляко. Преди концерт по цял дене само на три яйца, много гореща вода и мед", разказва за режима на приятелката ѝ Роди.

За физическата си форма примата прави по 10 лицеви опори, подскачаполовин час на ден и завършва гимнастиката със свещ за масаж на вратните прешлени. "Спи по 10 часа на ден, като ляга в полунощ и се събужда на обяд", разказват приятели на звездата. "Два-три дни преди концерт Лили напълно онемява, за да пази гласа си. Един час след концерта обета за мълчание продължава", споделят ощеприятелки на 76-годишната звезда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !