Лили продава дома си само на руснаци, не и на българи

03.02.2014 14:30 | Видян 2070 пъти

Лили продава дома си само на руснаци, не и на българи

Примата на българската естрада Лили Иванова се изнесе от просторния си апартамент на баровската улица "Оборище" и се пренесе в затворен комплекс на "Кръстова вада" в полите на Витоша, съобщава България днес. Певицата решила, че е крайно време да се махне от апартамента, който ѝ подари Асен Гаргов след развода. Тя пуснала имота за продажба, но единствено в руски сайтове, което било специално изискване на примата.

"Не искам български купувач. Работя добре само с руснаци. Те са и най-верните ми фенове", отсякла звездата.

"Не съм засичала Лили от края на октомври. Но знам, че вече живее на друго място", споделила съседка на писателя Любомир Левчев, който живее на един етаж под певицата.

Преди време стана известно, че изпълнителката на "Детелини" се сдобила с жилище за близо 200 000 лева в полите на Витоша. В новата кооперация съсед на Лили е бившият на актрисата Елена Петрова, Аристотелис Фотилас. Комплексът се състои от нискоетажни блокчета, като пространството около тях е осеяно с райграс. Във всяко блокче има фитнес, сауна,парна баня и джакузи. Има също така фризьрски салон и СПА център.

"Искам да бъда обгрижвана и всичко да ми е на едно място и под носа. Плюс това чистият въздух се отразява изключително добре на гласа и кожата ми", обяснила Лили.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !