Най-добрият подарък за Свети Валентин - секси фотосесия

14.02.2014 13:15 | Видян 1452 пъти

Най-добрият подарък за Свети Валентин - секси фотосесия

Февруари е студен, но и горещ! Нагорещяват се страстите, фантазиите и сметката за красиво бельо. Но това е повод единствено и само за радост, тъй като е момент, в който може както да откриете съблазнителката у вас, така и да накарате любимия ви да ви погледне с други очи. А какво по-хубаво от секси изненади през февруари?! Започвайте да правите списъка с желания и да набелязвате студио, в което ще се оставите в професионалните ръце на фотографа.

В галерията ви представяме няколко кадъра от фотосесии, в които известните и красиви модели представят романтично бельо. В навечерието на празника Свети Валентин повечето модни марки за бельо се активизират и ни изненадват с невероятни комбинации от сутиен, бюстие, чорапи, жартиери, панделки и още аксесоари за бельо.

Разбира се, сърцето е вечният символ на любовта, която е красивият ореол на еротиката и няма как да не присъства и в тези кадри, но какво по-съблазнително от любовен поглед на жена в съблазнително бельо!

Адриана Лима, Кандис Суейнпоул и Карли Клос разгорещяват сетивата ни с прекрасни форми в сесия за Victoria's Secret. Роузи Хънтингтън Уайтли за Marks&Spencer представя симпатичния образ на влюбената жена, която се буди сутрин рано до любимия си в луксозна пижама, но само за да я видим в следващия кадър с бельо, което спира дъха.

Източник: Dnes.bg

Снимка: Victoria's Secret

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Една отвлича Ергенът, в имението...

Надпреварата за сърцето на Алек Младенов в „Ергенът“...

Няма коментари към тази новина !