Бебето на Зуека се очаква съвсем скоро

11.02.2014 16:45 | Видян 2975 пъти

Бебето на Зуека се очаква съвсем скоро

Васил Василев - Зуека наистина чака второ дете от новата си любима Анна, която вече е в края на седмия месец, научи Всеки ден. За младата режисьорка това ще е първа рожба, а за Зуека - втора. Водещият на "Господари на ефира" има дъщеря от връзката си с Нина Димитрова. След раздялата, Давина, която учи в най-скъпото училище у нас, американското дипломатическо, остана да живее при майка си.

Василев никога не е крил желанието си да има още деца и от 7 месеца е на върха на щастието заради бременността на Анна Вичева. "Той се грижи като орлица за нея, дори се е превърнал в личен шофьор", разказаха негови приятели. Заради очаквания нов член на семейството, актьорът купи къща с двор, в едно от селата край София, която ударно ремонтира преди появата на бебето. "По цял ден се разправя с майстори, но е твърдо решен да я превърне в приказен дом", разказват новите му съседи.

Бебето се очаква да се появи точно когато Зуека е зает с "Като две капки вода". Във второто издание Зуека ще бъде пак водещ и ще отсъства редовно и задълго от семейното огнище. Затова актьорът е решен да приключи с ремонта доготава.
"Въпреки непрестанната заетост парите ще му дойдат добре заради страшните харчове покрай новата къща и бебето", разказва прител на семейството.

 

Снимка: bgkoleda.bg

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !