Айрън Мейдън отново в България

10.02.2014 15:30 | Видян 2939 пъти

Айрън Мейдън отново в България

Една от най-успешните метъл банди за всички времена - Iron Maiden, ще акостира отново за концерт у нас, пише dnes.bg. Брус Дикинсън и компания идват на 16 юни, като концертът ще е в зала Арена Армеец. София ще бъде една от спирките, отбелязващи финала на супер успешното Maiden England World Tour през 2014.

Турнето на великолепната шесторка - Брус Дикинсън, Дейв Мъри, Ейдриън Смит, Яник Гърс, Стив Харис и Нико Макбрейн стартира с 34 концерта в САЩ и Канада през юни 2012 и преминава следващата година през Европа и Латинска Америка. През лятото на 2014 те отново ще са в Европа, а София ще бъде част от тяхната обиколка.

"На нас ни доставя огромно удоволствие да свирим в България и сме развълнувани, че ще докараме Maiden England в София! Не сме били тук от 2007 и нямаме търпение да видим страхотните си фенове отново! За обиколката ни през 2014 сме изменили малко сет листа, за да покрием колкото се може повече от музиката ни от 80-те. А и вероятно това ще е последният път, в който ще изпълним някой от тези песни на живо.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !