Анелия: Дребнаво е да се създава напрежение между различните стилове

03.02.2014 15:00 | Видян 2004 пъти | Гласували 1

Анелия: Дребнаво е да се създава напрежение между различните стилове

Анелия бе поканена да бъде част от церемония по раздаване на музикални награди за поп, хип-хоп и рок музика. Певицата прие да връчи награда в категория за изпълнител на годината.

„Деленето на стилове е нещо нормално в музиката, но враждата между тях в България е изкуствено създадена и в никакъв случай не е достойно да се пали напрежение между жанровете. За мен е дребнавост и невъзпитание да се демонстрира неуважение към таланти заради стиловата им принадлежност“, споделя Анелия.

Самата изпълнителка има в кариерата си колаборации с артисти, които са утвърдени звезди в поп музиката. Дуетът на Анелия с Миро „Завинаги“ остави силна следа в кариерата й. Пяла е заедно с Мариана Попова, Дани Милев и неговия бенд. Като автори на песните й са творили композитори и аранжори, градили историята на поп музиката в България – Мага, Жени Джамбазова и Pro-X Studio, Дийп Зоун и други.

„Поп-фолк музиката е лидер в нашата страна и е достойна за уважение и от другите колеги така, както ние уважаваме тях“, допълва още Анелия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !