Криско и Михаела Филева певци на годината на Box Tv

31.01.2014 12:10 | Видян 2626 пъти

Криско и Михаела Филева певци на годината на Box Tv

Криско, грабна отличието за певец на годината на първите музикални награди на Box TV, които преминаха под мотото "Оставам тук", пише dnes.bg. Осъденият за дребно хулиганство изпълнител получи статуетката си от фолкпевицата Анелия, която отново изненада с присъствието си на церемония, на която попфолкът отсъства. "Как така точно от теб взимам наградата", попита Криско, а Анелия отвърна с гордост: "Аз съм навсякъде".

По-късно Криско зарадва присъстващите с микс от песни, включително и част от ново парче, в което "тегли майна" на критиците си. Балетът му пък го подкрепи с хореография, в която преобладаваше средният пръст. Рапърът от Габрово излезе още един път за статуетка заедно с Ангел, Моисей, Венци Венц, Декстър и Павел. Те получиха статуетката за Най-добра хип-хоп и R&B песен със "Знаеш ли кой видях".

Иначе героят на вечерта бе Михаела Филева, която в една година спечели награда за дебют, а снощи грабна приза и за певица на годината. Заедно с Графа и Вензи грабнаха и най-престижната статуетка - за хит на годината за "А дано, ама надали". Вензи бе избран за дебютант на годината, Ангел и Моисей за дует, а песента "Седемте езера" получи приза за Клубно и поп изпълнение.

Донякъде изненадващо в категорията за рок песен надделяха Революция Z с "Аз искам" в конкуренцията на D2 и Б.Т.Р. Еротична нотка на музикалното събитие внесе Надя от Deep Zone, чието бюстие не издържа на подскоците й на хита "Няма не". Със свои парчета на сцената се представиха още Поли Генова, Мастило, Боги, Рафи, Ангел и Моисей, Мария Илиева, а Миро сложи финалната точка с новия си проект "Деца".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Модната марка U.S. Polo Assn. -...

Със своите аксесоари, мода и обувки модната марка...

Слави Трифонов се оженил тайно за...

Изключително любопитна дописка пусна „Уикенд“, макар че...

Няма коментари към тази новина !