Български изпълнител пее за нефтени босове в Женева

08.01.2014 13:10 | Видян 1459 пъти

Български изпълнител пее за нефтени босове в Женева

Азербайджански нефтени босове поканиха музиканта Васил Чергов да пее на новогодишното им тържество, което са решили да отпразнуват на 10 януари. Държавната компания вдига купон в Женева, където е търговският и офис. Шефовете буквално се влюбили в атрактивния  финалист от „Гласът на България“,  след като го засекли в българско заведение миналата есен.

Новогодишното парти ще е по вода - в Женевското езеро, на построения през 1907 и изцяло осъвременен миналата година луксозен параход „Vevey“,. Купонът ще е ексклузивен за 120 отбрани гости тъй като капацитетът на атрактивното возило е ограничен. За съжаление Васил Чергов няма да има време да се наслади на швейцарската столица, тъй като програмата му не го позволява. Още на следващия ден певецът има участие в Пловдив с новата си група Crazy Band, заради което ще пътува много рано сутринта.

Васил Чергов професионално се занимава с музика повече от  10 години. Във времето се  изявява като клавирист и вокал в групите „Портокал“ и „Обратен ефект“. Но музикалните му хоризонти не се простират само до инструментална и вокална дейност, тъй като Васил Чергов се доказва и като композитор и аранжор. След стигането си до финала на музикалното реалити „Гласът на България“ изпълнителят започва здраво да работи за професионалната си музикална реализация.

Популярният изпълнител Дичо подава ръка на атрактивния певец, намирайки в него сродна душа, и двамата правят песента „Emotion of Love“. През лятото на 2013-та година в безспорен хит се превръща първият самостоятелен сингъл на Васил Чергов „Ароматно лято“ по музика и аранжимент на Светлин Къслев и текст на Еванджелин. Предстои да бъде реализиран и вторият му сингъл, продуциран от “UNIVERSAL MUSIC BULGARIA” .
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !