Андреа е най-популярната наша певица в Сърбия

11.11.2013 16:00 | Видян 3930 пъти

Андреа е най-популярната наша певица в Сърбия

Сръбската звезда Миле Китич се възхищава от нашата Андреа. Според него тя е най-популярната българска певица в Сърбия. Миле Китич: „Андреа е най-популярната българска певица“

Легендарната сръбска звезда Миле Китич изказа своите възхищения към Андреа. Той написа от личната си страница във Facebook, че именно тя е най-популярната българска певица. Двамата се засякоха на най-престижното събитие за раздаване на музикални награди в съседната ни страна, пише Blife.bg.

На мероприятието Андреа получи международен приз и отличие за балканска звезда. Призът й бе даден за изпълнител, на чиито песни са направени най-много кавър версий в Сърбия, за най- популярен изпълнител от България, както и за български изпълнител с най-много участия в сръбски клубове в Европа.

Тази година събитието се проведе в Дома на синдикатите, в самият център на сръбската столица. Освен Андреа и Миле Китич, сред отличените изпълнители бяха и Неда Украден, Стоя, Шако Полумента и още изпълнители от старата генерация на най-слушания жанр.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !