Джъстин Тимбърлейк стана изпълнител на годината на iTunes

18.12.2013 16:50 | Видян 1564 пъти

Джъстин Тимбърлейк стана изпълнител на годината на iTunes

Джъстин Тимбърлейк е обявен за изпълнител на годината на iTunes, благодарение на достигналия му номер едно по продажби албум "The 20/20 Experience", съобщи Actualno.com. През тази година Тимбърлейк се завърна на музикалната сцена с "The 20/20 Experience" - първия му студиен албум от седем години. Той излезе на пазара през март, а интересът към него показа, че феновете все още са верни на артиста.

Разработчикът на iTunes - компания "Епъл" съставя годишния си списък на базата на данните от тегленията на музикални продукти. Освен голямата награда за изпълнител на годината, Джъстин Тимбърлейк печели приз за най-продаван албум с "The 20/20 Experience", както и за десети най-продаван сингъл за "Mirrors".

Второ място след Тимбърлейк заема Бионсе, която на 13 декември изненада феновете, пускайки в iTunes неочакван албум. Само за 72 часа от него по света бяха продадени 828 773 копия. Хип-хоп дуото Макълмор и Райън Луис получава отличие за албум на годината и за шести най-продаван албум за "The Heist", както и за най-продаван сингъл за "Thrift Shop".

Титлата за песен на годината се присъжда на 17-годишната новозеландска сензация Лорд за парчето й "Royals".

Източник: Контактмюзик

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !