Джъстин Тимбърлейк: Ако бях готин, щях да изпусна доста възможности

16.11.2013 09:00 | Видян 1876 пъти

Джъстин Тимбърлейк: Ако бях готин, щях да изпусна доста възможности

Мъжкото списани GQ вече връчи своите награди „Мъж на годината", а ето че отбеляза събитието и с пет корици, на които позират Джъстин Тимбърлейк, Матю Макконъхи, Кендрик Ламар, Уил Ферел и Джеймс Гандолфини.

Съпругът на Джесика Бийл ще изненада читателите с някои свои признания, сред които това, че не е „готин" и не иска да бъде считан за такъв. Ето и какво казва Джъстин в броя:

За това, че филмът с негово участие „Runner, Runner" не се класира добре: Филмът не е добър според боксофиса и затова трябва да се откажа от киното ли? Чакайте малко! Ако бях някой друг, нямаше да кажете това. Албумът ми е номер едно тази седмица и не трябваше да го реализирам ли? Хайде, човече, звучиш като з*дник. Вие сте списание, чиято единствена цел е да се продава повече. Вашето мнение не ме интересува.

За това, че не се счита за готин: Вижте, не съм готин... Да бъдеш готин, означава да държиш кръвното си налягане на едно ниво. Не бъдете готини, бъдете страстни! Бъдете посветени, безкомпромисни, упорити, тъжни, щастливи, бясни... Имам кариера, защото направих неща, които не трябва да правя. И не бях готин тогава. Защото ако бях, щях да пропусна всички тези възможности. Ако го направите, значи се страхувате. И от какво се страхувате? Знаете ли?

За това как приема критиката, имайки предвид, че родом е от Мемфис: Това е противоречив град с пораженческо поведение. Аз съм от него и израснах с нещо като чип на рамото. Така че понякога ми е забавно как съм изградил търпение да бъда мил с хората. Защото понякога просто искам да избия всички!

Източник: Dnes.bg

Снимка: сп. GQ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !