QueerWear.Net съблече Атанас Месечков за фамозно бельо

02.12.2013 11:00 | Видян 6999 пъти | Гласували 2

QueerWear.Net съблече Атанас Месечков за фамозно бельо

Популярният танцьор се снима по бельо в нова фото сесия за календар на Andrews. Снимките са правени само преди няколко седмици и за пръв път могат да бъдат видени на slava.bg. Месечков стана известен покрай успешната си кариера на професионален танцьор и последвалите участия в множество телевизионни формати на танцова тематика. Като истински фен на хубавото мъжко бельо, Наско избра за партньор на най-успешния български сайт за марково мъжко бельо – www.queerwear.net

На снимките Казанова бг показва най-продавания модел бельо от американската бранд Andrew Christian и така се нарежда до световноизвестни порно звезди, който са лица на марката в САЩ.

От снимките се вижда, че Месечков се е отдал на сериозни тренировки във фитнес залата, за да изглежда добре по бельо, което оценяват и жените, и мъжете.

Всички модели бельо от снимките на Наско могат да бъдат открити и поръчани онлайн в магазина. Самият Месечков сподели, че отдавна е клиент на сайта и харесва  бельото, което предлагат. Много нови модели от предколедното зареждане могат да бъдат открити в онлайн магазина. Качественото и секси бельо е оригинален подарък за любимите ни мъже. А ако искате да влезете в гащите на Месечков, просто отидете на www.queerwear.net.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !