Лили от Биг Брадър с дебют като светски репортер

13.09.2013 14:00 | Видян 4387 пъти

Лили от Биг Брадър с дебют като светски репортер

Наши изпълнители в различни музикални жанрове се събраха на 11 септември, за да изпратят едно различно послание за мир. Мария Илиева, Есил Дюран, Поли Генова, Клавдия от Star Academy, Вяра Атова, Криста, рапърът Бобо, дойдоха на откриването на сезона в Bedroom club, за да покажат, че въпреки различията можем да живеем без агресия, а в разбирателство и приятелство.

Българските звезди се обединиха зад посланието на Bedroom club – Music for peace, за да покажат, че артистите в малка България не са безразлични към онова, което се случва по света, както и че изпълнителите от различни поколения и музикални стилове могат да си подадат единни ръка и да загърбят творческите си различия, точно както хората от различни нации и религии са обединени от това, че са на първо място хора.

"Музиката трябва да носи послание за любов, мир, а не да внушава различия. Хората трябва да се забавляват и усмихват, а не да воюват помежду си" – казва певицата Мария Илиева. "Ако всеки ден правим по нещо добро, можем да живеем в един по-красив свят. Така наистина ще избегнем напрежението и насилието", е мнението на Есил Дюран.

Сред гостите на партито Music for peace бяха младите актьори от филма Революция Z – Иван Тишев и Иван Иванов, мис България Ваня Пенева, професионалният танцьор Атанас Месечков, актрисата и модел Луиза Григорова, бившите мъже на Ирен Онтева - вечният плейбой Христо Сираков и италианецът Давид Бучолини.

На откриването на Bedroom club Лили от Биг Брадър направи своя дебют като светски репортер. Говори се, че красавицата ще бъде част от екипа на ново жълто предаване, което предстои да тръгне съвсем скоро.

Специален поздрав към присъстващите отправи с  новата си песен младата r’n’b изпълнителка Donna, която изгря в първото издание на музикалния формат X Factor. Наскоро Donna записа уникален импровизационен перформанс от върха на София - покрива на Кемпински Хотел Зографски заедно с Ангел&Моисей и Dexter. Зад последното й видео седи продуцентската компания "Флаш Медиа".
 
Снимка: Disco.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Геният и Диви коне очакват зрителите...

Филмовите заглавия ще се излъчат на малкия екран от...

Няма коментари към тази новина !