Станка в див скандал с “ВИП Брадър”

21.11.2013 14:40 | Видян 2960 пъти

Станка в див скандал с “ВИП Брадър”

В див скандал са се разделили победителката във „ВИП Брадър“ Станка Златева и продуцентът Нико Тупарев, като поводът за драката им е бил националното орезиляване на бизнесдамата Ваня Червенкова, разбраха журналисти. В типичния си първичен стил бойката пехливанка от Крушаре порицала мастития продуцент, че заради разкритата фалшива зрителска подкрепа бизнесдамата била на косъм да получи инфаркт от притеснение, пише Уикенд.

Безпрецедентният скандал с купения вот на Ваня Червенкова лъсна дни преди да стане ясно името на любимата звезда на България миналата събота. На полуфинала в сряда реално недолюбваната от феновете на „ВИП Брадър“ Желязна лейди от Варна шокиращо набра 89% зрителска подкрепа в своя полза. По време на лайфа обаче бе обявено, че половината от този вот идва от 4 симкарти. Очернената Червенкова предложи да се откаже от надпреварата, като отстъпи своя вот на фаворитката си Станка Златева. В крайна сметка тя спечели „ВИП Брадър“ на съботния финал.

Олимпийската медалистка от Игрите в Лондон 2012 не само, че не се чувствала щастлива от успеха си, случил се благодарение на скандала с Червенкова, но се почувствала морално задължена да върне жеста. Последната й среща с Нико Тупарев в офиса на продуцентската му фирма била оцветена с неприлични епитети и приключила на висок тон и с тряскане на врати.

„След като предварително не сте поставили каквито и да било ограничения в гласуването, как не ви е срам, че подходихте толкова брутално към Ваня. Не ви ли стига колко е преживяла тази жена, колко е била „убивана“ психически, та я простреляхте с още един куршум? Оставихте й петно за цял живот“, редяла бясната боркиня.

Станка посъветвала Тупарев за следващия сезон да въведе специални правила, които уточняват кои точно социални прослойки могат да гласуват в подкрепа на своите фаворити. Или пък да не вкарват в Къщата випове, които евентуално биха могли да имат богати съдружници или приятели, и те да подават неограничен брой есемеси.

Подпуканият от боркинята Нико Тупарев бил принуден да се обяснява като виновна ученичка, че е трябвало да обяви съмнителния вот, понеже той със сигурност щял да стигне до медиите. И от своя страна те да го обвинят, че е потулил вота. Близки приятели на Ваня Червенкова признаха как вече шести ден след финала тя не можела да преглътне обидата че е манипулаторка и фалши-фикаторка, нанесена й пред милионна зрителска аудитория.

„Жестоко огорчена е. Подозира, че продуцентите са решили да я унизят публично. Целта е била да си измият ръцете от плъзналите слухове, че чрез една от фирмите си Ваня е била сред спонсорите на шоуто. Последните дни е изкарала на успокоителни. А преди да излезе от Къщата, в екипа са били притеснени да не получи някой инфаркт от гнет и лекар е бил готов да реагира при евентуален проблем“, разкрива наш източник от Нова телевизия.

„Не само аз, но и другите в Къщата сме разчитали на подкрепата на някого. Това не е ли нещо нормално?! Безумие е да се твърди, че съм организирала вот в своя полза, осъществен от „феноменалните“ ми връзки с моите руски партньори. Мислете логично – ако имах възможност да платя за едно такова мащабно гласуване, бих ли влязла за пари във „ВИП Брадър“, рече в своя защита омаскарената Ваня.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !