Лияна: Не съм спала с Мариан

18.11.2013 16:15 | Видян 3226 пъти

Лияна: Не съм спала с Мариан

Веднага след финала на ВИП Брадър тръгна клюката, че Лияна и моделът Мариан Кюрпанов, с когото бяха в Къщата се награбили в хотел, минути след края на шоуто. Двамата набързо си чукнали първа среща в стаята на Мариан, на която фолкпевицата решила да не се прави на трудна и се отдала на манекена веднага, гласи още клюката.

Певицата побърза да опровергае писанията. „Не знам кой дава правото на жълтите медии да пишат такива пошли лъжи? За да ги успокоя, след ВИП Брадър бях с най-близките си - дъщеря ми, роднини, приятели и семейство“, написа Лияна. По време на предаването Мариан заяви, че певицата адски много прилича на бившата му приятелка.

„Тя страшно много прилича на приятелката ми, която съм обичал най-много“, заяви моделът. "Лияна има дете и това ме притеснява. Освен това не искам да живея тук. Не мога да остана точно, когато нещата ми в Щатите станаха. Не мога да й предоставя този стандарт на който е свикнала, върнал съм се в детската градина и се счупвам от работа. Не мога де се грижа за нея“, каза още Кюрпанов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !