Ето я бившата на Мариан Кюрпанов

15.11.2013 11:15 | Видян 2788 пъти

Ето я бившата на Мариан Кюрпанов

В медиите обикаля снимка на последното гадже на модела Мариан Кюрпанов. Ориентацията на Мариан Кюрпанов е сред най-обсъжданите неща в светското пространство в последните седмици. И въпреки упоритите слухове, че си пада по мъже, истината е, че бившите приятелки на нашенеца са все хубавици от световна класа.

В публичното пространство се появиха кадри на Мариан с последната му половинка – испанската манекенка Наталия Буш. Въпросната госпожица в момента е на 29 години и има повече от успешна кариера по подиумите в целия свят. От години хубавицата живее в Италия, където се е запознала с Мариан, пишат от kliuki.net.

Аферата им започва през 2011 година, малко след като нашенецът зарязва невярната моделка Силвия, която му слага рога с италиански футболист. Родният хубавец и Наталия изживяват страстна връзка, за която моделът рядко говори. Не е ясно какво е довело да раздялата им. Факт е обаче, че според мнението на онлайн потребителите, и Силвия, и Наталия са в пъти по-красиви от чалгаджийката Лияна, която упорито се усуква около Мариян в Къщата на ВИП Брадър.

Снимка:kliuki.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !